Çocuklar Eğlenirken Öğreniyor

Çocuklar Eğlenirken Öğreniyor

Denizli ilinin 10 ayrı bölgesinde hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 8-14 yaş arasında olan çocukların yaz tatillerini daha güzel ve verimli geçirmeleri için değişik kurs ve etkinlikler ile hizmet sunuyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, yaz tatili süresince 8 - 14 yaş arasında olan çocuklara çeşit çeşit kurs ve etkinlikler ile hizmet vermeye devam ediyor. Bu çerçevede Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde çocuklar sene boyu değişik kurs ve etkinlikler ile hem öğreniyorlar hem de eğleniyorlar. Sosyal Etkinlik Merkezlerinde çocuklara el becerileri, müzik ve ritim, eski Türk çocuk oyunları, boyama, tarihe yolculuk, İngilizce, matematik, film ve kitap okuma kulüplerinin yanında , tangram, su doku, mangala, halk oyunları, münazara, değerler eğitimi, satranç, drama ve Kuran-ı Kerim’le temel dini bilgiler eğitimleri de verilmekte.

 

Kişisel gelişimlerine katkı

 

Konu ile alakalı konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sene boyunca yorulmuş olan çocukların tatillerini hem eğlenceli hale getirerek, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile şehrin 10 farklı bölgesindeki sosyal etkinlik merkezlerimizde hizmet verdiklerini, çocukların kendilerinin yarınları ve geleceği olduğunu, onlar için ne yapılsa az olduğunu ve tüm çocuklara eğlenceli bir yaz tatili dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.