Çocuklara En Güzel Moral

Çocuklara En Güzel Moral

Hastanede tedavi gören çocuklara ortaklaşa yapılan moral ziyaretinde çok güzel anlar yaşandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, Bahçeşehir Koleji ve Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Kulübü, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret edip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri'nde tedavi görmekte olan çocuklara moral ziyareti yapıldı. Bahçeşehir Koleji, Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Kulübü ve Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri ile beraber yapılan etkinlikte, hastanede tedavi görmekte olan çocuklar ile bir araya gelen grup tedavi gören çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlanana çocuklara değişik hediyeler veren ziyaretçiler daha sonra hep beraber pasta kesip, palyaçolar ve müzik eşliğinde eğlendiler.

 

Sosyal ve psikolojik destek

Etkinliğe katılımda bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüler, bu tür sosyal faaliyetleri yapan paydaşlara çok teşekkür ettiğini, burada tedavi gören çocuklara sosyal ve psikolojik destek vermeleri adına önemli olarak gördüklerini, bu sayede kendilerinin uyguladıkları tedavilerin de karşılığını daha çabuk aldıklarını, hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıklarını hem de çocuklara destek olduklarını dile getirdi ve burada kendileri ile beraber olan herkese teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.