Çocuklarımız Geleceğimizdir

Çocuklarımız Geleceğimizdir

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Mesajında geleceğimiz olan çocuklarımızın bayramını kutlayan Tefenlili. Egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu vurgusunu yaptı.

 

Başkan Tefenlili mesajında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, 23 Nisan 1920 senesinde, kurtuluş mücadelesi içerisindeyken kurmuş oldukları Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Egemenliğin kayıtsız şartsız milletimizde olduğunu, Atatürk’ün, bu önemli günü, geleceğimiz olan tüm dünya çocuklarına armağan olarak hediye ettiğini, Egemenliğin kazanıldığı, aydınlık yarınların, geleceğimiz olan çocuklarımızın bayramı olan bu önemli günü kutlamanın gururunu ve sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

 

Millet Egemenliğinin Arkasındayız

İş dünyası olarak, Milletin egemenliğine dayalı olan yönetim şeklinin daima arkasında olacaklarını ve milleti iradesinden başka iradeyi tanımayacaklarının altını çizen Başkan Tefenlili, atalarımızdan alınan emaneti, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gayret edeceklerini ve geleceğin teminatı olan çocuklara emanet edeceklerini vurguladı.

 

Bu duygu ve düşünceler ile başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, egemenlik ve bağımsızlığımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle andığını belirten Başkan Tefenlili, çocukların da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularla kutladığını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.