Çukur 2. sezon 25. bölüm Puhu TV izle 58. bölüm full TEK PARÇA

Çukur 2. sezon 25. bölüm Puhu TV izle 58. bölüm full TEK PARÇA

Çukur 2. sezon 25. bölüm Puhu TV'de yayında. Çukur dizisinde Çeto öldü mü? Çukur 58. son bölüm full izle tek parça linki Puhu TV'de.

A+A-

Çukur 2. sezon 25. bölüm Puhu TV'de yayında. Çukur dizisinde Çeto öldü mü? Çukur 58. son bölüm full izle tek parça linki Puhu TV'de.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz'in oynadığı Çukur dizisinin 2. sezon 25. son bölümü 25 Mart 2019 Pazartesi akşamında saat 20.00'da Show TV'de. Çukur yeni bölümünde; Çeto sonunda Koçovalılar'ı tamamen bitirmek adına yeni planlarını kuruyor. Meke ise İdris babaya Çeto'nun evini bastığını söylüyor. İdris baba ise mahalledeki herkese Çeto'ya karşı direnç göstermeye davet ediyor.

ÇUKUR 58. BÖLÜM ÖZETİ

Yüzüğü olan gizemli bir kişi Mahsun'a silah çekerken mahallede artık olaylara eskisi gibi olmayacaktır. Büyük savaşın eşiğine doğru gidilirken Karakuzular ve Koçovalılar arasında silahlar çekilirken kıyasıya bir rekabet ortaya çıkacaktır.

Gözünü kan bürüyen Çeto, Çukur'u tamamen karıştıracaktır. Koçovalılar her yerden baskın yerken İdris babanın birlik çağrısı Çukur'u yeniden hareketlendirir. Karakuzular ve Koçovalılar arasındaki karşılaşmada Çeto elinden geleni ardında koymayacaktır. Mahsun da hem Çeto hem de Koçovalılar’dan intikam adına harekete geçerken diziye şok edici bir ayrılık damgasını vuracak.

Çukur 2. sezon 25. bölüm izle 58. bölüm

ÇUKUR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yamaç'ın Metin'e araştırması için verdiği yat Beyefendi'ye ait çıkar. Çeto da Koçovalılar'ın düğününü basarken beklenmedik bir hadise yaşanır. Bidonlardaki kimyasal gazın salona yayılması sonrasında Karakuzular zor durumda kalır. Mahsun baygın bir halde yerde yatmaktadır.

Uluç nikahın hemen ardından kızı Damla'yı üzgün görünce meraklanır. Cumali de Damla ile konuşarak bunun kendisinin istemediğini söyler ve ardından da soluğu Yıldız'ın evinde alır. Yamaç yanına Kemal ve Metin'i de alarak Baykal'ın mekanını ziyarete gider. Selim, Meke ve Celasun da Baykal’ın yatının bulunduğu yere gelirler.

ÇUKUR SON BÖLÜM PUHU TV İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.