Cuma Gününe Dikkat!

Cuma Gününe Dikkat!

Eylül ayının ortalarına geldiğimiz şu günler bunaltıcı sıcakların günün belli saatleri dışında azaldığı; geceleri ise serinliğin iyice hissedildiği görülmekte. Peki bu hafta Denizli’de hava nasıl olacak?

A+A-

Ağustos ayının bitmesi ve Eylül’ün ortalarına gelinmesi ile birlikte özellikle geceleri havaların hissedilebilir bir şekilde serinlediği ve camların yavaş yavaş kapatılmaya başlandığı görülüyor. Meteroloji Genel Müdürlüğünden alınan veriler incelendiğinde hafta sonuna Perşembe kadar havaların 30 derecenin altında olması bekleniyor. Havada bulutlanma olacağı ve gecelerin biraz daha serin olacağı da alınan bilgiler arasında.

Meteroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre önümüzdeki 4 gün Denizli ilinde hava durumu şöyle olacak:

11 Eylül 2018 Salı

Alınan bilgilere göre, yarın sıcaklığın gündüz en yüksek 28 gece ise 11 derece olması bekleniyor. Güneşli ve açık bir gün sizleri bekliyor.

12 Eylül 2018 Çarşamba

Çarşamba günü sıcaklığın gündüz en yüksek 29 gece ise 13 derece olması bekleniyor. Havanın kısmen güneşli olması öngörülmekte.

13 Eylül 2018 Perşembe

Haftanın en sıcak günü olarak Perşembe görülüyor. Perşembe günü sıcaklığın gündüz en yüksek 30 gece ise 14 derece olması bekleniyor. Hava bulutlu ve sıcak olacak.

14 Eylül 2018 Cuma

Cuma günü sıcaklığın gündüz en yüksek 28 gece ise 13 derece olması bekleniyor. Cuma gününde havanın parçalı bulutlu olacağı ve yağış beklentisinin olduğu ifade ediliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.