Cumhur İttifakı Çal'da Buluştu

Cumhur İttifakı Çal'da Buluştu

Cumhur İttifakı’nın Çal’daki Belediye Başkan adayı Fethi Akcan, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, MHP’li Belediye Meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette Başkan Akcan, “Çal, 2014 yerel seçimlerinde olduğu gibi birlik ve beraberliğini bozmayıp, yeniden istikrardan yana tavır alacaktır” dedi.

Başkan Akcan ve MHP heyetini, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz ve partilileri karşıladı. Fethi Akcan’ın ittifakın adayı olarak açıklanmasından sonra her iki partinin mensupları ilk kez bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın adayı olan Başkan Fethi Akcan’ı gönül rahatlığı ile desteklerini vurgulayarak, “Cumhur ittifakının hedef ve amacına uygun şekilde hareket ederek, Başkan Fethi Akcan ve ekibinin büyük bir zaferle sandıktan çıkması için çabalayacağız” dedi.

AKCAN; “BİRLİKTELİĞİMİZİ TAÇLANDIRDIK”

Başkan Akcan ise, “İki partinin ortak adayıyım. Cumhur ittifakını 2014’te Çal’da kurduğumuz Gönül ittifakının devamı gibi görüyoruz. Yerel seçimde büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Birlikteliğimizi taçlandırmak için AK Parti’yi ziyaret ettik. Her zaman ifade ettiğim gibi; Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun Çal’da yaşayan herkes aynı sokağın çocuklarıdır. Çal’daki birlikteliğimize fitne fesat karıştırmak isteyenler olabilir, asla birliğimizi ve dirliğimizi bozmayacağız, bozdurmayacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.