Dağdeviren Merkezefendi'ye Talip

Dağdeviren Merkezefendi'ye Talip

2019 Yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adayları belli olmaya başladı. MHP’ninde ilçeler için aday adayları belli oluyor.

A+A-

2018 Haziran ayında yapılan genel seçimlerin ardından, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için tüm partiler belediyeler için aday adaylarını belirliyor.

Denizlide de belediyeler için yapılacak olan seçimlerde yarışacak olan adaylar gün be gün aday adaylıklarını açıklıyorlar. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerdede MHP'de de Belediye Başkanlığı için adaylar belirleniyor.

Bu aday adayları içinde Merkezefendi İlçesi Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu Fırat Dağ devirende açıkladı.

MHP’de 2009 – 2014 Denizli Merkez İlçe Başkanlığı yapan, Fırat Dağdeviren  2019 yerel seçimlerde Merkezefendi  Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu, mevcut ilçe başkanının da aday adayı olduğu seçimde ülkücü hareketin içinde yetişmiş Dağdeviren, adaylık için daha şanslı görünüyor. Denizli'de Merkezefendi Belediyesi için yapılacak seçim maratonunda yarışacak olan Dağdeviren, uzun yıllar MHP camiası içinde yetişmiş ve verilen görevleri yapmış, şimdide yeni göreve talip olmuştur.

Fırat Dağdeviren...

Fırat Dağdeviren; ‘’Partim beni aday olarak gösterirse elimizden geleni değil, bütün şartlarımızı zorlayarak üzerime düşeni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu kulvarda da partimin gittiği yol doğrultusunda halkıma hizmet vermek için özveri ile gayret sarfedeceğiz.’’ dedi.

Dağdeviren sözlerine şöyle devam etti  ’’2009 – 2014 yılları arasında görev yaptığımız o dönem en zor dönem olmasına rağmen görevimizi başarılı bir şekilde yaptığımıza inanıyorum. Bu kutsal görev bana layık görülürse Merkezefendi  Belediye Başkanlığını kazanıp, İlçe halkına en iyi şekilde hizmet ederken, Üç Hilal’i de burçlara dikeceğiz.’’ dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.