Daha 2 Senelik Evliydi

Daha 2 Senelik Evliydi

Denizli ilinin Organize Sanayi Yolu Ankara Asfaltı, Çevre Yolu Bağlantısı noktasında tek taraflı trafik kazası gerçekleşti.

A+A-

İddialara göre, Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Pınarkent mahallesi istikametinden Denizli yönüne doğru seyir halinde giden 1990 doğumlu Ümit Güngör şoförlüğündeki 20 AAJ 777 plakalı otomobil, henüz plakası tespit edilemeyen bir başka otomobil ile yarış halinde giderken önüne çıkan bir kamyonete çarpmamak için direksiyonu sola kırınca felaket geldi.

Sürücüsünün denetiminden çıkan otomobil önce orta refüje vurdu. Çarpmanın da etkisi ile otomobil karşı şeride uçarak durabildi. Gerçekleşen feci kazadan sonra sürücü Ümit Güngör olay yerinde yaşamını yitirdi.



OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yine iddialara göre yarış halinde olduğu diğer otomobil ve şoförü ise olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştı. Kazaya ilk müdahale çevredeki diğer sürücüler tarafından yapıldı ve hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri genç adamın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Güvenlik tedbirleri alınmasının ardından olay yerine emniyet olay yeri inceleme birimleri ve savcı gelip incelemeler yaptı.

İnceleme sonrasında genç adamın cansız bedeni otopsinin yapılması için adli tıp kurumuna sevk edildi. Gerçekleşen bu feci kaza sonrasında otomobilin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Kaza ile alakalı  olarak soruşturma başlatılırken, yaşamını yitiren Ümit Güngör’ün iki sene evvel evlendiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.