Daha İyi Olacağız

Daha İyi Olacağız

Horozların Teknik Adamı Osman Özköylü dün yaptıkları çalışmadan evvel takımın durumu ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Denizlispor'da A. Demirspor maçı hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Teknik Direktör Osman Özköylü dünkü çalışmadan evvel gazetecilerin sorularına cevap verdi. Gazişehir maçında kazanmayı çok istediklerini ama talihsiz bir gol ile kaybettiklerini ifade eden Özköylü, Kazanmayı çok istediklerini ve bu uğurda gerekli olan mücadelyie ve oyunu da ortaya koyduklarını fakat çok şanssız bir gol ile sahadan puan alamadan ayrıldıklarını ve çok üzüldüğünü ifade etti.

 

Takımın Coşkusu Güzel

Takımın ortaya koymuş olduğu futbolu ve isteği öven Özköylü; Ortaya konulmuş olan oyun ve mücadelenin, takımın sahadaki coşkusunun kendilerini de taraftarı da çok mutlu ettiğini, taraftarın maçtan sonraki o güzel tepkisinin kendileri için çok önemli olduğunu, çünkü kendilerinin bu maçta bir şeyleri kazanmayı hak ettiklerini, Puan kazanamadıklarını fakat taraftarın kalbini kazandıklarını, onların alkışının bu takıma moral verdiğini, ileriki maçlara bakacaklarını ve bu hafta kaybettikleri maçın telafisini Adana Demirspor deplasmanında arayacaklarını dile getirdi.

Hazır Olmayanlar Var

Kimi oyuncuların hazır olmadıklarını dile getiren teknik adam Osman Özköylü, Yüzde yüz ile kendileri ile çalışmayan arkadaşlarının olduğunu, oynadıkları Gazişehir takımının kendilerine göre çok daha hazır olduğunu ve bir an önce eksiklikleri tamamlayacaklarını, kendileri için ilk 4-5 haftanın çok önemli olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.