DAK Ve AKUT Buluştu

DAK Ve AKUT Buluştu

PAÜ DAK ve ESOGÜ AKUT ‘İyiliğin Rengi Olmaz’ Etkinliğinde buluştular ve ortaya çok güzel görüntüler çıktı.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi PAÜ Dağ Arama Kurtarma Topluluğu (PAÜDAK) ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu (ESOGÜ AKUT) ile beraber ‘İyiliğin Rengi Olmaz’ isimli projede buluşarak Serinhisar Kocapınar Ortaokulu’ndaki öğrencileri ziyarette bulundular.

Birincisi 2018’in Şubat ayında Eskişehir ilinde yapılan tanışma etkinliğinin devamında Pamukkale Üniversitesi Dağ Arama Kurtarma (PAÜDAK) Öğrenci Topluluğu’nun Eskişehir Osmangazi Üniversitesi AKUT (ESOGÜ AKUT) Öğrenci Topluluğu ile birlikte 21-23 Nisanda yapılan etkinlikte buluştular. Pamukkale Travertenleri ve Hierapolis Antik Kenti’nin gezilmesinden sonra gerçekleştirilen toplantıda toplulukların yönetim ve işleyişi ile alakalı fikir alışverişinde bulunuldu.

Öğrenciler Çok Eğlendi

Yapılan toplantıdan sonra, Serinhisar Kocapınar Ortaokulu ziyaret edildi PAÜ DAK ve ESOGÜ AKUT Toplulukları öğrencileri, çocukların okulu sevmesi için yapılan duvar ve çevre süslemesi, çocuklara zevkli ve unutamayacakları anlar yaşattı. Bunun yanında, PAÜ DAK üyelerince çocuklara doğal afetler ve alınması gereken tedbirler ile alakalı bilgiler de sunuldu. 

Gün sonunda anı olması için, topluluklar birbirlerine hediye ve plaketler verdiler. PAÜ DAK Topluluk Başkanı Burak Kahraman, 3 gün devam eden etkinlikler dizisinin verimli geçtiğini dile getirirken, yaptıkları çalışmalarda bilinçlendirme ve farkındalık yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Kahraman, etkinlikte emeği geçen tüm gönüllülere ve katkılarından ötürü Serinhisar Belediyesine teşekkürlerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.