Davulcu,''Görevden Alınmadım, İstifa Ettim''

Davulcu,''Görevden Alınmadım, İstifa Ettim''

Davulcu,''Görevden Alınmadım, İstifa Ettim''

A+A-

Son 2 yıldır Milliyetçi hareket Partisindeki ihraçlar, görevden alınmalar ve istifalar bir türlü durmak bilmiyor.

MHP’de en çok ihraçların ve istifaların yaşandığı İllerin başında Denizli geliyor. Denizli’nin bir çok ilçelerinde, ilçe başkanlarının görevden alınmasıyla boşalan koltukların yerine yapılan atamalarda çare olmadı.

16 Nisan refarandumundan sonra Denizli’nin birçok ilçesine yapılan atamalardan biriside Buldan İlçesine atanan Orhan Davulcu olmuştu.

Buldan İlçe Başkanı olan Davulcu, genel başkan Devlet Bahçeli’nin Salı günü yaptığı grup toplantısında biz,’’2019’da da Adalet ve Kalkınma Partisi ile yan yana duracağız, birlikte mücadele edeceğiz’’ demesinden sonra, ilçe başkanlarının mevcut huzursuzlukları iyice gün yüzüne çıktı.

Buldan İlçe Başkanı, AKİSHABER’e yaptığı açıklamada:’’Ben huzursuzluğumu İl Başkanı Cafer Birtürk’e sözlü olarak dile getirdim ve istifa edeceğimi söyledim. İstifa etmemin sebebinin de Ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin artık MHP’de yeri olmadığını bu şekilde MHP’de siyaset yapamayacağımı kendisine anlattım. Bunu söyledikten sonra Cafer Birtürk  benim ilçe başkanlığından alındığımı ve kendisinin aldığını söylemiştir.  Birtürk, Buldan’da yaşanan her konuda yalan söylediği gibi bu konuda da yalan söylüyor. Benim istifa edeceğimi söylememin ardından şark kurnazlığı yaparak beni görevden aldığını söylemiş. Ayrıca daha önce Buldan’da 209 kişinin istifa etmediğini bunların yalan olduğunu dile getirmişti. Buldan’da Milliyetçi Hareket Partisi’nden 209 kişide gerçek istifalardır. İlçe Başkanı olarak bu istifaların hepsi benim bilgim dahilinde ve hepsi elimden geçtir. Birtürk’ün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yakışmadığını, siyaseti yalanla, dolanla götürmeye çalıştığını görüyorum. Cafer Birtürk, MHP’ye ve Ülkücü camiaya yalanları ile daha fazla zarar vermeden istifa etmelidir’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.