Dazkırı Belediyesi Artık Whatsapp'ta

Dazkırı Belediyesi Artık Whatsapp'ta

Dazkırı Belediyesi Artık Whatsapp'ta

A+A-

Dazkırı halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve şikayetlerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için WhatsApp İletişim hattını hizmete sundu.

İsteyen herkes, artık 0 535 104 2900 numaralı telefona öneri, talep, şikayet ve karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebilecek. WhatsApp destek hattı üzerinden iletilen talepler yetkilimiz tarafından anlık olarak ilgili birimlere aktarılacak ve vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetler en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır.

Belediyeyi ilgilendiren bir olay anında belediyeye gelme imkanı bulamayan vatandaşlarımız, WhatsApp iletişim hattı sayesinde, hem talep ve şikayetlerini o an iletebilecekler, hem de istediği tüm bilgilere en kısa sürede ulaşma imkanına kavuşacaklar. Dazkırı Belediyesi ilçeyi, ilçe halkıyla birlikte ortak akılla yönetme sözünü tutmak ve Halkın Belediyesi olmak için her geçen gün Belediye hizmetlerini geliştiriyor ve yeniliyor.

Aynı zamanda da teknolojinin sunduğu kolaylıklarla çalışmalarını destekliyor. Vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığı WhatsApp iletişim hattı sayesinde, hem halkla daha kolay iletişim kurulacak hem de talep ve önerileri en hızlı yoldan çözüme kavuşturulacak. Böylelikle ilçe sorunlarını, isteklerini halkla birlikte belirleyip, birlikte çözüme kavuşturmuş olacaklar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.