Dedesinin Mirasını Devam Ettirecek

Dedesinin Mirasını Devam Ettirecek

Çal Belediyespor, Nazilli’den 20 yaşında olan genç futbolcu Onur Kiremitçi’yi transfer etti.

A+A-

Onur Kiremitçi dedesisinin 48 sene evvel Çal’dan Nazilli’ye göç ettiğini dile getiren defans oyuncusu, 20 yaşında ata topraklarını görmenin kendisine nasip olduğunu, bunun da futbol sayesinde olduğunu, memleketinin takımı ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu, bir Çallı olarak Çal Garası’nın şampiyon olması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Çal’ın Hançalar Mahallesi’nde ikamet eden Hüseyin Kiremitçi, oğlu Alaaddin Kiremitçi 5 yaşında iken Nazilli’ye göç etmişti. Aradan seneler geçti, Kiremitçi ailesinin Çal’la bağları kalmadı, tamamıyla Nazilli’ye yerleştiler. Alaaddin Kiremitçi’nin 20 sene evvel Onur adında oğlu dünyaya geldi. Küçük yaşlarda futbola başlamış olan ve geçen sezon Nazilli Yıldızgücü forması giymiş olan genç yetenek  Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Çal Belediyespor transfer oldu.

Babam ve Dedem Anlatırdı

Çal’da başarılı olmak amacı ile çok çalışacağını dile getiren Onur Kiremitçi, Dedesi ve babasından Çal ile alakalı çok anıları dinlediğini, üzüm bağlarını anlattıklarını, Çal’a gelmenin kendisine hiç nasip olmadığını, kendisine ‘Nerelisin?’ diye soranlara hep ‘Çallıyım’ dediğini fakat Çal’ı bilmediğini, şimdi Çal Garası’nın formasını giyeceğini, artık Ata topraklarını gördüğünü, ve burada yaşayacağı şeylerden ötürü çok mutlu olacağını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.