Delikliçınar'da Muhalefete Yüklendi

Delikliçınar'da Muhalefete Yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de... Bir dizi açılış ve Nikah için Denizli'ye gelen Erdoğan şu an konuşma yapıyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye toplu açılışları gerçekleştirmek ve İzmir Büyükşehir Belediyesine aday olan Nihat Zeybekçi'nin oğlunun nikah törenine katılmak için geldi. İlk önce Denizli büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan daha sonra TBMM Başkanı Binali Yıldırım konuşmalarını yaptılar. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan konuşmasını yapmak için Denizli halkının karşısına çıktı ve konuşmasının başında muhalefete yüklendi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Denizli halkı ile 6 ay aradan sonra yeniden kavuştuğunu ifade ederek yapılan yatırımların herkese hayırlı olmasını dileklerini iletti.

Konuşmasının devamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı iddialarına yanıt veren Erdoğan, özellikle hastaneler konusunda devrim yaşandığını dile getirdi.

Tek Amaç Hizmet

Tek amaçları halka hizmet olan bir parti olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP bu işten anlamaz. Ben İstanbul’u kimden aldım CHP’den, aldığımda çöp yığınları vardı, su yoktu. İstanbul’a dağları delerek su getirdik. İzmir’de bile su sorunu vardı. DSİ olarak biz çözdük. Baraj yapmak belediyelerin işi ama biz yaptık. İzmir’i de bir Denizlili’yle alacağız.” dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında, “İki tane dev proje dedim. Bunlardan bir tanesi millet bahçesi, İstanbul’da 5 tane açtık. Bir de millet kıraathaneleri dedim, çay kahve kek ücretsiz veriliyor. CHP ne dedi ‘Ak Parti kumarhane açıyor. Alimin zikri neyse fikri odur. Kıraathane okuma yeri, manasını bilmiyorlar. Gençlerimiz burada ders çalışacak, kitap okuyacak, çayını kahvesini kekini de orada yiyecek. Bu devletin milletiyle kaynaşması demektir.” dedi.

Kılıçdaroğlu'na Yüklendi

Türkiye büyüdükçe insanların yaşam şartlarının da büyüdüğünü belirten Erdoğan, "Türkiye’nin yükselişini herkes görüyor, ana muhalefet partisi hariç. Tek projeleri var Ak Parti genel Başkanı Erdoğan’a çamur atmak. Terör örgütlerinin açtığı çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Bay Kemal onlarla beraber devam et biz milletimizle birlikte devam edeceğiz.” dedi.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Denizli'deki kurmaylarıyla birlikte toplu açılış için kurdelayı kesti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.