Delikliçınar Dergisi 4 Yaşında

Delikliçınar Dergisi 4 Yaşında

Delilçınar dergisinin dördüncü yılı münasebetiyle Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir etkinlik yapıldı ve derginin sevenleri yeniden bir araya geldi.

A+A-

Delikliçınar Dergisi bu sene coşku ve heyecanla  4. yaşını kutladı. Kutlamaya derginin okuyucuları, kurucuları, yazarları, ve  dostları katıldı. Delikliçınar Dergisi etkinliğe katılım gösteren ve dergi ile yeni tanışan Delikliçınar Dergisi okuyucularına hediye olarak verildi.  Diğer okuyucular da sevdikleri dergileri satın aldılar. Delikliçınar Dergisinin dördüncü yılı münasebeti ile toplanan okur ve kurucular   etkinlikte keyifli dakikalar yaşadılar. Etkinliğin devamında saz ve gitar eşliğinde Mustafa Kemal şarkıları yüksek seslerle coşkulu bir şekilde söylendi.

“Delikliçınar Dergisinin Okuyucu Kitlesi Her Yıl Çoğalıyor”

Derginin Yayın Kurulu Başkanı olan Özkan Fidan etkinlikte yapmış olduğu açıklamasında, her  yıl bir araya geldiklerini, aynı şekilde toplandıklarını ve buradaki amacın Delikliçınar Dergisinin tanıtımı ve okuyucuların dergiye olan yaklaşımları olduğunu, aynı zamanda eleştirilerini dile getirdikleri bir ortam yakalayabildiklerini, bunun onlar için önemli olduğunu, derginin bu yıl artış gösterdiğini ve 37. sayının  çıktığını, bunun da onları çok mutlu ettiğini, son olarak da bu etkinliğe katılan tüm okuyucu ve dostlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.