Demokrat Parti Kale’de Yeniden Yapılandı

Demokrat Parti Kale’de Yeniden Yapılandı

Demokrat Parti Kale İlçe Başkanlığına Şuayp Sarıtaş’ın atandığını ifade edildi.

A+A-

Gelişmeler ile alakalı konuşma yapan Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, Kale ilçesinde boşalmış olan ilçe başkanlıkları görevlerine istişare ve mutabakat üstüne Genel Merkezin tarafından atama yapıldığını ifade etti.

Yapılan Atama sonucunda İlçe Başkanlığına Şuayp Sarıtaş’ın görevlendirildiğini belirten Çelik, Kale İlçe Yönetiminin de talebi ile  bünyelerine yeni isimler katıp  güçlendiklerini, yönetim kurulununsa Osman Karaman Durmuş Hayla Nevzat Ukuşlu İdris Yeşilkünar Hasan Fıkrak İbrahim Kadık Rıza ukuşlu Serdar Şaylıca Yüksel Aydıncık Hüseyin Mulcar Durmuş Ali Mece Hakan Hayla gibi isimlerden oluştuğunu, aynı zamanda Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına da Hakan Fıkrar’ın atanıp Gençlik Kollarının aktifleştirildiğini belirtti ve “Teşkilatlarımızı, dinamik ve uyumlu yapısını bozmayacak şekilde yeniden yapılandırıyoruz. Ayrıca önümüzdeki süreçte Belediye Başkan adaylığı nedeniyle görevden ayrılacak ilçe başkanlarımız da olacak. Onların yerlerine de liyakati esas alarak Genel Merkezimizin onayına sunacağımız isimler olacak” dedi.

İman Varsa İmkan Vardır

Başkan Çelik sözlerini şöyle tamamladı: “Önceki Dönem İlçe Başkanımız Zafer izci  ve yönetimine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Demokrat Parti  Merkez Sağın Yegane Kaynağı ve Milliyetçi, muhafazakar  ruhun sahibidir.31 mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimlerde Türkiye’de ve Denizli2de Seçimlerde iddialı bir şekilde hazırlandığımıza ve Başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. "İMAN VARSA İMKAN VARDIR"

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.