DENİB Akademi Uşak’ta ydı

DENİB Akademi Uşak’ta ydı

DENİB Akademide bir eğitim daha tamamlandı. Uşak ilinde yapılan eğitimde İhracatta Müşteri Bulma Yöntemlerinden bahsedildi.

A+A-

DENİB Akademi’nin eğitimleri aralıksız devam ediyor. 11 Eylül 2018 Salı günü Denizli İhracatçılar Birliği ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda İhracatta Müşteri Bulma Yöntemleri Eğitimi yapıldı.

UMDT Dış Ticaret ve Danışmanlık firmasından Ümit Osman Yılmaz tarafından verilen eğitimde; ihracatta hangi ülkeler hedeflenmesi gerektiği, hedef pazarın nasıl seçileceği, hedef pazarda alıcıların nasıl bulunacağı, doğru satış kanalı nasıl tespit edileceği, müşteri bulma yöntem ve teknikleri, masa başı araştırması ile sahada araştırma yapmanın püf noktaları, fuarlar ve heyetler gibi pek çok konu ile alakalı katılımcılara bilgi verildi.

Uşak ilinde dün yapılan eğitim programına; şirketlerin ithalat, ihracat ve pazarlama departmanlarında görev yapıyor olan yöneticiler ve hiç ihracat yapmamış olan firmalardan katılımlar oldu.

Eğitimler Devam Ediyor

DENİB AKADEMİ’nin eğitim programları durmadan devam edecek. Alınan bilgilere göre DENİB Akademi 25 Eylül 2018 tarihinde "Aynanda Sen İle Geleceği Rotalamak” eğitimini verecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.