DENİB'den yönetici adaylarına katılım belgesi

DENİB'den yönetici adaylarına katılım belgesi

Denizli İhracatçılar Birliği'nin desteklediği ve DENİB AKADEMİ tarafından daha da rekabet odaklı yönetici geliştirmeyi hedef alan “Denizli Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor Eğitim Programı” adlı proje sona erdi.

A+A-

Denizli İhracatçılar Birliği kapsamında eğitim faaliyetlerinde devam eden DENİB AKADEMİ tarafından daha da rekabet odaklı yönetici geliştirmeyi hedef alan “Denizli Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor Eğitim Programı” adlı proje çerçevesinde eğitimlerin dün 13 Nisan 2018 tarihinde sona erdiği belirtildi.

T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın Teknik Destek Programı ile desteklenen projede orta ve üst düzey yöneticiler için 6 gün süresince yeni dünya üzerinde rekabet ve yöneticilik, hedeflerle yönetim, süreçlerle yönetim, etkin ekip yönetimi, liderlik için iletişim, yenilikçi çözümler, karar alma, değişimi anlamak, öncülük etmek ve stratejik bakış eğitimleri verildi.Her yönetici ile eğitim saatlerinin dışında tek tek ilgilenildi.

Kocasert'ten Flaş Açıklama

Proje bağlamında eğitimlerini tamamlayan yöneticilere katılım belgeleri TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ile eğitmen Dr. Mahmut Naci Çuhacı tarafından sunuldu. Katılım belgesi töreninde eğitim alan yöneticilere teşekkürlerini ileten Kocasert, Başkanlık dönemi içerisinde DENİB AKADEMİ’deki kendisinin verdiği son belge olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.