Denizli Barosu Seçimlerde 24 Saat Açık

Denizli Barosu Seçimlerde 24 Saat Açık

Seçimlerin özgür, adil ve demokratik biçimde gerçekleştirilmesi düşüncesiyle; Denizli Barosu bünyesinde “SEÇİM HUKUKU VE SEÇİM DANIŞMA KURULU” oluşturulmuştur.

A+A-

Avukatlık Kanunu’nun 76. Maddesi ile hukukun üstünlüğünü savunmak ve korumak,  bu yönde  demokratik çalışmalarda bulunmak,  Baroların  görevi olarak  kanunla tanınmış bir ödevdir.

 

Denizli Barosu, kanundan kaynaklanan bu yetkimiz çerçevesinde , ilimizde de seçimlerin  huzur içinde şaibesiz ve güvenilir biçimde gerçekleşmesi, seçmenlerimizin sandıkta oylarının kullanmaları sırasında yaşanabilecek her türlü olumsuzlukların giderilmesi bakımından anında müdahale edebilmek amacıyla  “SEÇİM HUKUKU VE SEÇİM DANIŞMA KURULU”   ile yurttaşlarımızın yanında olmaya karar vermiştir.

 

Baromuz yönetim kurulu üyelerimizin tamamı  bu kurul üyesi olarak  görevlendirilmiştir. Seçimle ilgili yaşanabilecek  olumsuzluklara karşı anında müdahale edebilmek ve vatandaşlarımızdan gelecek her türlü ihbar ve şikayetin raporlandırılması ve değerlendirilmesi  ve gereğinin yapılması  amacıyla  bir iletişim hattı tesis edilmiştir. Siyasi partilerden sandık görevlilerine ve vatandaşlara kadar herkes, karşılaştığı sorunun çözümü için 07 Haziran 2015 seçim günü 24 saat boyunca açık olacak ve arayan kişilerin soruları yanıtlanacaktır.

Seçmenlerimiz , sorunlara ilişkin oluşturulan 0 505 923 77 76 numaralı telefondan Denizli Barosu'na ve 0 312 988 16 70-75  (6 hat) numaralı telefondan Türkiye Barolar Birliği Seçim Güvenliği Merkezine ulaşabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.