Denizli Basket “Seriye Devam” Diyor

Denizli Basket “Seriye Devam” Diyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 16 Kasım Cuma günü saat 18.00’de karşılaşacakları Gemlik Basketbol maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Çalışmalar ile alakalı açıklamada bulunan Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, hedeflerinin evlerinde de kazanıp 4’te 4 yapmak olduğunu ifade etti.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadelesini sürdüren ve geçen hafta Aydın temsilcisi Efe Spor’u deplasmanda yenip 3’te 3 yapan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 4. Haftasında kendi evinde oynayacağı Gemlik Basketbol maçının hazırlıklarına devam ediyor. 16 Kasım Cuma günü saat 18.00’de oynanacak olan karşılaşma öncesinde Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde çalışmalara devam eden Denizli Basket’te hedef 4’te 4 yapmak…

Galibiyet İstiyoruz

Gemlik Basketbol maçını kazanıp galibiyet serisine devam etmek istediklerini ifade eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, geçtiğimiz Efe Spor gibi zor bir deplasmandan zaferle ayrıldıklarını, cuma günü oynayacakları Gemlik Basketbol maçını kazanıp galibiyet serisine devam etmek istediklerini,  oyuncuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu, eksik ya da sakat oyuncunun ise olmadığını ve çalışmalara tüm hızla devam ettiklerini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.