Denizli Basket Deplasmanda Yine Kaybetmedi

Denizli Basket Deplasmanda Yine Kaybetmedi

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde çıktığı 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmedi. Deplasmanda oynanan Efe Spor maçını da 70-64 kazandı. Ligteki 2. deplasman maçını da kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Efe Spor karşısında oyunun ilk periyodunu 20-18 geride tamamladı ama 2. periyotta istediklerini sahaya yansıtmaya başlayan Denizli Basket, Aydın temsilcisi rakibi karşısında ilk yarıyı 40-37 önde bitirdi.

3. periyota da hızlı başlayan Denizli Basket, rakibinin potasına 20 sayı atarken kendi potasında yalnızca 10 sayı gördü. Bu şekilde 3.periyot Efe Spor 47, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 60 skoru ile neticelendi.

Son periyota Denizli Basket, rakibi karşısındaki skor avantajını koruyup çıktı. Maçın son bölümünde daha dikkatli oynayan Denizli Basket, Efe Spor'u 70-64 yendi. Ligte çıkmış olduğu 2. deplasman maçını da kazanmış olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, puan durumunda en üst sırada yer alıyor.

Hedef Gemlik Basketbol

Maç sonunda değerlendirme yapan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, zorlu Aydın deplasmanından galip dönmenin kendileri için son derece önemli olduğunu, Ligte oynadıkları 3 maçı da kazandıklarını, emin ve sağlam adımlar ile ilerlediklerini, deplasmanda kazandıkları maçın daha da anlamlı hale gelmesi için evlerinde oynayacakları Gemlik Basketbol maçını da kazanmaları gerektiğini, hız kesmeden önlerindeki maçın hazırlıklarına başlayacaklarını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.