Denizli Basket İzmir Yolcusu

Denizli Basket İzmir Yolcusu

Deplasmanda Bornova Belediyesiyle karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımında hazırlıklar devam ediyor.

A+A-

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde oynamış olduğu ilk 4 maçını kazanıp ligin zirvesinde yer alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı, Cumartesi günü 15.00’de deplasmanda karşı karşıya geleceği Bornova Belediye hazırlıklarına devam ediyor. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Denizli Basket’te, kaptan Can Uzun, Bornova Belediye maçından önce açıklamalar yaptı.

 “DOĞRULARIMIZI SAHAYA YANSITACAĞIZ”

İyi bir takım olduklarını belirten deneyimli oyuncu, galibiyet serisine devam etmek istediklerini ifade etti. Kaptan yaptığı açıklamada, zor bir maçın kendilerini beklediğini, iyi hazırlandıklarını, Bornova Belediyesinin ligin iddialı takımlarından biri olduğunu, Kendi basketbollarını ve doğrularını sahaya koyarak mücadele ile beraber hataları ne kadar aza indirirlerse galibiyete de o kadar yakın olacaklarını, bu maçla galibiyet serisine devam etmek istediklerini ve ligin en iddialı takımlarından biri olduklarını göstermek istediklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.