Denizli Basket Kendi Evinde Kazanmak İstiyor

Denizli Basket Kendi Evinde Kazanmak İstiyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 2 Kasım Cuma günü PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ağırlayacağı Haliliye Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

A+A-

Hedef 2’de 2

Denizli ilinin TB2L’deki tek temsilcisi olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket lige hızlı bir başlangıçta bulundu. Ligin ilk hafta maçında deplasmanda Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’i 56-76 mağlup etmiş olan yeşil-mavililer, 2 Kasım Cuma günü evinde oynayacak olduğu Haliliye Belediyespor maçın hazırlıklarına ara vermeksizin sürdürüyor. Taraftarının önünde oynayacağı ilk lig maçını kazanıp 2’de 2 yapmayı isteyen Denizli Basket’te eksik veya sakat oyuncu da yok.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Lige güzel bir başlangıç yaptıklarını, istediklerini sahada gösterdiklerini ve zorlu Samsun deplasmanından zafer ile ayrıldıklarını, deplasmandan farklı kazanıp dönmenin hem kendilerini hem de oyuncuları motive ettiğini, önlerinde kendi evlerinde oynayacakları Haliliye Belediyespor maçının olduğunu, bu maça da en iyi biçimde hazırlanarak, seyircinin önünde güzel oyun ile kazanmak istediklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.