Denizli Basket Sezonu Açıyor

Denizli Basket Sezonu Açıyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı oyuncuları bugün sabah sularında özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtiler.

A+A-

Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde ter dökecek olan Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı sezonu açacak. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı oyuncuları Azizcan Özdemir, Barış Çağan Özkan, Can Uzun, Cengiz Aydın Ergen, Denizcan Çevik, Gökhan Yazıcıoğlu, Kemalcan Aktuna, Suat Cem Uslu, Kerem Barım, Oğuzhan Derici, Orkun Kemal Ertaş ile Baş antrenör Şahin Ateşdağlı ve Yardımcı antrenör Evren Yenice, özel bir hastanede sezondan önce sağlık kontrolünden geçtiler.

Kan örnekleri alınmış olan takım oyuncuları ve teknik ekibin ardından kardiyoloji, dahiliye ve genel tahlilleri yapıldı.

Takımı Başkan Subaşıoğlu Tanıtmıştı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu geçtiğimiz günlerde Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yapmış olduğu basın toplantısında daha evvel “Denizli Basket” olan basket takımının yeniden Denizli Merkezefendi Belediyesi Basket ismi ile parkelere dönen basketbol takımını ve antrenörünü basına tanıtmıştı. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu’nun vermiş olduğu kabul müjdesini  Denizli halkı ile paylaştı. Toplantı sırasında Başkan Subaşıoğlu, bayanlara da özel bir çağrı da bulunmuştu. Kadının olmadığı yerde bir spor dalının ayakta durmasının zorluğundan bahseden Başkan Subaşıoğlu, kendilerinin kadın seyircilerinin olmasını istediklerini ve kadınların takımın oynayacağı karşılaşmalara gelmesini özellikle rica ettiğini dile getirmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.