Denizli Basket TBL'ye Yükseldi

Denizli Basket TBL'ye Yükseldi

Denizli'ye Erzurum'dan sevindirici haber geldi. Erzurum BŞB Gençlikspor’u yenen Denizli Basket TBL'ye yükseldi.

A+A-

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, play off yarı final maçları sonunda adını finale yazdırdı ve Türkiye Basketbol Ligi’ne de yükseldi.

Son Maçı Kazandı

Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, TB2L play off yarı final 4.maçında deplasmanda Erzurum BŞB Gençlikspor’u 78-63 yendi ve seride durumu 3-1’e getirdi. Bu skorla Denizli Basket adını hem play off finaline yazdırdı, hem de TBL’ye yükselme başarısını gösterdi.

“DENİZLİ HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Bizim için önemli bir sezondu. Güzel işler yaparak buraya geldik. Deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u yenerek finale yükseldik. Oyuncularıma göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Artık bir üst ligdeyiz. Olmak istediğimiz yerdeyiz. Ben bu başarıyı gösteren takımımızı, oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti, bu başarıyı bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Denizli halkına armağan ediyoruz. Finaldeki rakibimiz Lokman Hekim Fethiyespor maçına da en iyi şekilde hazırlanacağız. Final maçını da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Akishaber ailesi olarak Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'i başarısından dolayı kutluyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.