Denizli Basket'te Parola: Mutlak Galibiyet

Denizli Basket'te Parola: Mutlak Galibiyet

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezonu Samsun ilinde açıyor ve galibiyetle başlamak istiyor.

A+A-

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin ilk resmi maçında Cumartesi günü saat 16.00’da Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’le deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Basket,  ilk maçın hazırlıklarına Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde PAÜ Spor Yerleşkesi’nde devam ediyor. Deneyimli çalıştırıcı, Samsun’dan galibiyet ile dönmek istediklerini ifade etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli ilini temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezona başlıyor. Denizli Basket, ligdeki ilk resmi maçını 27 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Samsun’da yapacak. Samsun Büyükşehir Belediye Anakent ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Basket, bu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, uzun bir hazırlık dönemi geçirip iyi çalıştıklarını dile getirdi.  Deneyimli çalıştırıcı, Samsun Büyükşehir Belediye Anakent maçını kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Basketbol Şöleni Başlıyor

Ateşdağlı, Denizli için basketbol şöleninin başlayacağını, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı olarak uzun bir hazırlık döneminden geçtiklerini, bu süre zarfında takım halinde iyi çalıştıklarını, tecrübeli ve genç oyuncular ile de kaliteli bir takıma sahip olduklarını, kendi evlerinde ve dışarıda oynadıkları hazırlık maçları ile lige hazır olduklarını gösterdiklerini ve şimdi sezonu açacaklarını, ilk maçta Samsun’da olacaklarını, iyi bir rakip ile karşılaşacaklarını bildiklerini, kendilerinin de iyi bir takım olduğunu ve bu doğrultuda Samsun’da güçlerini gösterip, iyi bir oyun ile maçı kazanma arzusunda olduklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.