Denizli Basket'ten şahane başlangıç

Denizli Basket'ten şahane başlangıç

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynadığı hazırlık maçında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’u 66-53 devirdi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynadığı hazırlık maçında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’u 66-53 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

 

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket evinde oynadığı ilk hazırlık maçından galibiyet ile ayrıldı. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ilk kez seyircisi karşısına çıkan Denizli Basket, Nazilli Belediyespor'u 66-53 gibi farklı bir skorla devirdi.

 

Karşılıklı basketlerle ve taraftarın büyük coşkusu ile başlayan maçın ilk çeyreğini ev sahibi Denizli Basket 22-14 önde tamamladı. Hızlı başlayan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı ikinci periyodun sonucunda, taraftar desteğini arkasına alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 4 sayı fark ile ilk yarıyı 45-41 ile kapattı.

 

Üçüncü çeyrekte savunmada daha dikkatli oynayan Denizli Basket periyodu 5 sayı fark ile 54-49 skorla tamamladı. Son çeyrekte de rakibine üstünlük kuran Denizli Basket, Nazilli Belediyespor'u 66-53 devirmeyi başardı.

 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, "Hazırlık maçı olmasına rağmen oldukça iyi oynadık. Dolu tribünler önünde oynamak gerçekten de çok güzel. Keyifli ve güzel bir sezon bizleri bekliyor. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.