Denizli Basket Uzatmalarda Kral

Denizli Basket Uzatmalarda Kral

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, evinde oynamış olduğu Gemlik Basketbol maçını 81-75 kazandı ve yenilmezlik serisine devam etti.

A+A-

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde çıktığı üç maçtan da galibiyetle ayrılan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Salonu'nda ağırladığı Gemlik Basketbol'u 81-75 yenip 4'te 4 yaptı.

Denizli Basket maçın ilk periyodunda maçı Bursa temsilcisi rakibi karşısında 16-22 geride bitirdi. Karşılıklı sayıların atılmış olduğu 2. periyotta Denizli Basket ilk yarıyı 35-36 geride tamamladı. Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı' nın uyarıları ve taraftarın da desteğiyle temposunu yükselten Denizli Basket rakibi karşısında 7 sayı farkla 3. periyodu 58-51 önde bitirdi. Son periyottaysa Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 67 - Gemlik Basketbol 67 skoru ile tamamlandı ve maç 5 dakikalık uzatmaya gitti.

Uzatmalarda Kazandı

Maçın uzatma bölümünde vitesi yükseltmiş olan Denizli Basket arka arkaya atmış olduğu sayılarla maçın skorunu 81-75 ilan etti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket böylelikle ligte oynadığı 4 maçı da kazandı.

Mac sonunda açıklamada bulunan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, ligde oynadıkları 4 maçı da kazandıkları için çok mutlu olduklarını, ligin iddialı ekiplerinden biri olduklarını bu maç ile yine gösterdiklerini, taraftarın müthiş desteğiyle Gemlik Basketbol maçını da kazanmasını bildiklerini ve galibiyet serisine devam ettiklerini, kendilerini yalnız bırakmayan seyirciye de teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.