Denizli Büyükşehir'de FETÖ Depremi

Denizli Büyükşehir'de FETÖ Depremi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde açmış oldukları soruşturma kapsamında 10 personeli görevden uzaklaştırdıklarını açıkladı. Başkan Zolan, “İhanet çetesi FETÖ ile en ufak irtibatı olan hiç kimseyi kurumlarım

A+A-

Devlet kurumlarının içine sızan FETÖ/PDY yanlısı personelin temizlenmesi çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi de başlattığı soruşturmaları sonuçlandırmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kapsamda görevden uzaklaştırdıkları personelle ilgili açıklama yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde açmış oldukları soruşturma kapsamında 10 personeli görevden uzaklaştırdıklarını belirten Başkan Zolan, “İhanet çetesi FETÖ ile en ufak irtibatı olan hiç kimseyi kurumlarımızda barındırmayacağız” dedi.

Vatanına ihanet edenler layığını bulacak

Türkiye’nin geleceğine ve demokrasisine yapılan hain darbe kalkışmasını bir kez daha lanetlediğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu ülke bizim ve bizden başkası sahip çıkamaz. Milli irademize kast eden tüm hainlere karşı mücadelemiz her yerde sürecek. Vatanına ihanet eden bu alçak terör örgütü ile en ufak bağlantısı olanlar layığını bulacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.