Denizli’de “Ankesörlü Telefon” Operasyonu

Denizli’de “Ankesörlü Telefon” Operasyonu

FETÖ operasyonları tüm yurtta aralıksız devam ediyor. Son olarak pazartesi günü Denizli’de 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

A+A-

Denizli ilinde polis, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması çerçevesinde 3 şehirde eş zamanlı yaptığı operasyon sonucunda, örgütün mahrem imamları ile ankesörlü telefon ile görüştüğü belirlenen  ve daha önce de askeri okullardan ihraç edilmiş olan 5 eski öğrencinin de içlerinde olduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

Denizli Merkezli 3 Şehir

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi birimleri, geçtiğimiz pazartesi günü, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde örgütün mahrem imamları ve onun ile görüştüğü belirlenen daha önce de askeri okul öğrencisi olduğu söylenene kişilere karşı Denizli merkezli İstanbul ve Bursa illerinde operasyonlar yapıldı.

Eş zamanlı bir şekilde gerçekleştirilen operasyonlar çerçevesinde, askeri okullardan ihraç edilmiş olan 5 öğrenci, 1 mahrem imam ile bu kişilere yardım ettiği tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Ankesörlü Telefonla İletişim

Alınan bilgilere göre ihraç edilen öğrenciler, mahrem imam ile ankesörlü telefonlardan görüşme yapıyorlardı. 3 şehirde yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınmış olan 7 kişinin, polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği dile getirildi.

Geçtiğimiz günlerde de Manisa ili merkezli 14 ilde FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki gizli yapılanmasına yönelik  yapılana operasyonlarda aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.