Denizli’de Bıçaklı Saldırı

Denizli’de Bıçaklı Saldırı

Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesinde bir kişiye bıçakla saldırıldığı ve şahsın almış olduğu bıçak darbesi ile yaralandığı öğrenildi.

A+A-

Denizli’ye bağlı Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üstünde gerçekleşmiş olan olayda bir kişi bıçak darbesi ile yaralandı. İddialara göre, henüz ismi belli olmayan ve esnaf olduğu öğrenilen bir şahıs, Balık Hali diye de bilinen noktada daha evvel kendisini 150.000 TL dolandırdığını öne sürdüğü şahıs ile karşılaştı.

Tartışma Kavgaya Döndü

2 kişi arasında önce sözlü tartışma başladı. Tartışmanın hararetlenmesi ile kavgaya dönmesi bir oldu. Bu sırada da dolandırılan esnaf sinirlerine hakim olamadı ve dolandırıcı olduğunu öne sürdüğü kişiyi bıçakladı. Almış olduğu bıçak darbesi ile yere kapaklanan şahıs ile bıçaklayan kişiyi yine araya giren çevrede sakinleri ve esnaf ayırdı. Daha sonra durum acil bir şekilde polis ekiplerine haber edildi. Yaralı şahıs için de sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri aldığı bıçak darbesiyle yerde kalan şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Bıçaklayan kişiyse polis ekiplerince ifadesi alınması için gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin yaralama olayı ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi. Kaynak Meriçulukuş

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.