Denizli'de Bir İlk

Denizli'de Bir İlk

Denizli'de Bir İlk

A+A-

Teknobil Teknoloji ve Bilim Koleji 2017-2018 eğitim yılında kapılarını öğrencilere açıyor.

Denizli Gazeteciler cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda, basın toplantısı düzenleyen kolej yöneticileri, kurum hakkında bilgi verdiler.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

Kolej adına konuşan Mahir Şahinaslan, Teknobil Teknoloji ve Bilim Koleji’nin tamamen burslu olduğunu, öğrencilerin hiçbir ücret ödemeden kayıt olabileceğini söyledi. Kolejin Cankurtaran’da 15 dönüm üzerine kurulduğunu ve Denizli’nin en büyük kampüsüne sahip olduğunu söyleyen Şahinaslan, “Kolejimizin Türkiye’de 11 tane örneği var ancak Denizli’de tek. En önemli farkımız ise, öğrencilerimiz kolej eğitimini 4 yıl boyurca tamamen ücretsiz alacaklar. Okulumuz 82 derslikli ve bin 800 öğrenci kapasiteli.” dedi.

Şahinaslan ayrıca kolejin bölümlerinden de bahsederek, “Yenilenebilir enerji, gıda teknolojisi gibi bölümlerimiz var. Burada yenilenebilir enerji konusuna özellikle değinmek istiyorum. Dünyada olduğu gibi Denizli’de de yenilenebilir enerji konusunda yatırımlar var. Öğrencilerimiz kolejimizden mezun olduklarında hemen işbaşı yapabilecekler. Teknoloji fakültelerine gitmek isterlerse de, diğer öğrencilerden daha avantajlı olacaklar.” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.