Denizli'de Çal Garası Fırtınası Estı

Denizli'de Çal Garası Fırtınası Estı

Geçtiğimiz sezon Denizli 1.Amatör Küme’yi ikincilikle tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig’e çıkan Çal Belediyespor, yeni sezon öncesi Deda Delux Salonu’nda ‘Şampiyonluk, Birlik ve Beraberlik Gecesi’ düzenledi.

A+A-

İlçe Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, CHP Merkez İlçe Başkanı Sedat Demirci, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Feyyaz Ceşen, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, çok sayıda Çallı siyasetçi ve işadamının da katıldığı gecede Coşkun Sabah sahne aldı.

ŞAMPİYONU KUTLADI, HEDEFİ AÇIKLADI

Belediye Başkanı Fethi Akcan, geçen sezonki başarıda pay sahibi olan sponsor firmalar ve Çallı işadamlarına teşekkür etti, “Hedefimiz bu sezon 3.Lig’e yükselmek. Bunu da başaracak enerjiye ve güce sahibiz. Çallılar olarak kenetlendik. Futbol bizi bir arada tutan, kenetleyen en önemli değerimiz haline geldi. Profesyonel lige çıkıp, ilçemizin sosyo-kültürel yaşamını zenginleştirmeyi hedefliyoruz. Ne mutlu Çallılılara, ne mutlu Çallıyım diyenlere” dedi.

ADNAN TATAR’IN MUTLULUĞU

Zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Adnan Tatar, yeni sezon öncesi camiaya kenetlenme çağrısında bulundu. Denizli merkezde 50 binin üzerinde Çallı yaşadığını söyleyen Tatar, “Çal’da ve Denizli’de oturan hemşehrilerimizin destekleriyle bu günlere geldik. Amacımıza ulaşıp çok mutlu olduk. Geleceğe de inançla yürüyoruz. Denizli’ye, Denizlispor ve Kızılcabölükspor’dan sonra bir profesyonel takım daha kazandırmanın gayreti içindeyiz” diye konuştu.

 

ZOLAN’DAN 50 BİN TL

Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, yeni sezon da Çal Belediyespor’a destekte bulunacaklarının sözünü verdi, 50 bin TL bağışta bulundu. Çal Garası taraftarları, Zolan’ın bu sözünü ayakta alkışladı. Çal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün hazırladığı el işi ürünlerde Çal Belediyespor yararına açık arttırma ile satıldı.

SEMRA AKCAN’A SÜRPRİZ

Başkan Fethi Akcan’ın eşi Sema Akcan’a şampiyonluk gecesinde sürpriz yapıldı. Sanatçı Coşkun Sabah, doğum günü olan Sema Akcan’ın ismini anons etti, doğum günü şarkısı söyledi. Hazırlanan pastadaki mumları söndüren Sema Akcan oldukça duygulandı. Daha sonra sahneye çıkıp eşiyle birlikte oynadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.