Denizli'de Çoban Ağır Yaralandı

Denizli'de Çoban Ağır Yaralandı

Denizli'de Çoban Ağır Yaralandı

A+A-

Acıpayam’da meydana gelen olayda bir çoban güttüğü keçi tarafından süsmesi sonucu hastanelik edildi.

Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesi dağlık alanında yaşanan olay hem üzdü hem de korkuttu.

İddiaya göre, 1970 doğumlu evli ve 3 çocuğu bulunan ve yıllardır çobanlık yaparak geçimini sağlayan Recep Akın, asla aklının ucundan geçmeyen bir olay ile ağır yaralandı. Recep Akın her zaman olduğu gibi yine keçilerini alarak otlatmaya çıkardı. Hayvanlar otlarken kendisi de bir kenara oturarak dinlenmeye çekildi. Ne olduysa bundan sonra oldu.

Kızgın bir keçi, yıllardır kendisine bakıp büyüten Recep Akın’nın arkasından gelerek sert bir şekilde baş tarafından süstü. Daha ne olduğunu anlayamayanRecep Akın, keçinin süsme darbeleri ile kendini yerde buldu. Son bir hamle ile keçiyi başından uzaklaştıran Recep Akın ağır yaralandı. 

Bir süre sonra yaşadığı şoku atlatan Recep Akın tüm gücünü toplayarak cep telefonu ile bir akrabası ile arkadaşını arayarak yardım istedi. Gelen bu yardım çağrısıyla olay yerine giden kişiler Recep Akın'ı kanlar içerisinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdiler. 

Bulunduğu noktadan aşağıya indirilen talihsiz çoban apar topar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Recep Akın hastane de yoğun bakıma alındı. Aldığı darbelerle komaya giren Recep Akın’nın tedavisine devam ediliyor. Yaşanan bu olay başta Recep Akın’nın ailesi, sevenleri, yakınlarını ve Dodurga Mahallesini büyük hüzne boğdu. 

Recep Akın’nın yardım istemesi ve yardımına koşan arkadaşlarının zamanında müdahalesi Recep Akın'ı hayatta tuttu. Otlamaya çıkardığı hayvanları ise arkadaşları tarafından toplandı ve Recep Akın’nın evine götürüldü. 

(Kaynak.Acıpayam Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.