Denizli'de Cumhuriyet Coşkusu

Denizli'de Cumhuriyet Coşkusu

Denizli'de Cumhuriyet Coşkusu

A+A-

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümü ilimizde düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlamalara Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. Bu yılki kutlamalara yağmura rağmen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Denizli Valiliğinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin tebrikat töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, valilik önündeki törenle devam etti. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11'inci Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Kazım Arslan, ilçe belediye başkanları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Vali Hasan Karahan, Mustafa Kemal Atatürk'ten miras olan Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını söyledi.

Törende günün anlam ve önemini ifade eden şiirler okundu. Şiirlerin ardından yağan yağmur altından devam eden tören geçidinde ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tören alayını ayakta selamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.