Denizli’de Hafta Sonu Hava Durumu

Denizli’de Hafta Sonu Hava Durumu

Eylül ayının gelmesi ile sıcaklıklarda biraz kırılganlık olsa da özellikle öğlen vakitlerinde sıcaklık bunaltıcı oluyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğün’den alınan haberlere göre havalar yavaş yavaş serinliyor. Bilhassa gece serinlik hissedilebilir derecede olacak. Sonraki haftada 30’un altına inecek olacak sıcaklıklar hafta sonunda henüz o seviyelere inmiyor.

Okulların başlayacağı hafta hava sıcaklıklarının biraz daha düşeceğini dile getiren uzmanlar bugünlere meydana gelen sıcaklık ile alakalı özellikle kalp v e tansiyon hastalarını uyardılar. Öğlen etkisini çok fazla gösteren güneşin bu hastalıklara sahip kişileri çok daha fazla etkileyeceğini dile getiren uzmanlar havaların serin olduğu saatlerde dışarı çıkılması gerektiğini dile getirdiler.

Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

08 Eylül Cumartesi

Alınan bilgilere göre yarın hava durumu gündüz 30 derece gece ise 13 derece. Özellikle gecelerin serin olduğunu ve bunun hissedilebilir bir durumda olduğu ifade edildi.

09 Eylül Pazar

Haftanın son gününde de cumartesi gibi sıcaklık gündüz 30 derece olacak gece ise 1 derece daha düşüyor ve 12 derece oluyor.

10 Eylül Pazartesi

Haftanın ilk gününde ise sıcaklığın gündüz 30 derece gece ise 13 derece olması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.