Denizli'de İşsizlere Müjde!

Denizli'de İşsizlere Müjde!

İş Kulüpleri Projesi, dün itibarı ile başladı.

A+A-

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Sakarya, Mersin, Trabzon, Çanakkale ve Denizli’de uygulanacak olan İş Kulüpleri Projesi, dün itibarı ile başladı.

Bu kapsamda Denizli Çalışma ve İş Kurumunda görev yapan İş ve Meslek Danışmanlarından Dönay ŞANLIALP, Ahmet İRİ ve Taner, proje boyunca İşsizlere yönelik verilecek eğitimlerde Kulüp Lideri olarak görevlendirildi. İşsizlere yönelik yapılacak olan İş Kulübündeki eğitimler dün itibariyle Denizli İŞKUR’DA başladı. Eğitimler, haftada 5 gün olarak Kulüp Lideri İş ve Meslek Danışmanları tarafından verilmeye devam edecek. 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Fatih IŞIK ‘’ İş Kulüpleri Projesi’ne büyük önem verdiklerini dile getirdi. Işık, ‘’ Çalışmak isteyen herkese göre en az bir işin bulunduğunu bizler biliyoruz. Önemli olan işsizlik sürecinde olan ve ne iş yapacağına karar veremeyen vatandaşımıza da vereceğimiz eğitimler ile bu bilgiyi anlatabilmek. Bizim için her vatandaşımız önemli, her vatandaşımız değerli; yaptığımız iş gereği, bir bireyin işe girmesinin, evine ekmek götürebilmesinin mutluluğuna şahit oluyoruz. Denizli İŞKUR olarak, daha çok vatandaşımıza ulaşabilmeyi, daha çok kişiye istihdam sağlayabilmeyi; hem ülkemiz adına hem vatandaşımız adına yararlı bir iş yapabilmeyi umut ediyoruz. Bu umut ışığında yapacağımız proje çalışmasının Denizli halkına faydalı olacağına inancım tamdır.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.