Denizli'de İyi Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

Denizli'de İyi Parti İstişare Toplantısı Yapıldı

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Denizli İyi Parti teşkilatı bugün Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu üyeleri ve teşkilatlarıyla  ile bir araya geldi.

A+A-

Yapılan basın toplasına Denizli İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Güzel  ve teşkilat çalışanları katıldı. Basın toplantısında açıklamayı İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer Yaptı. Konuşmasında  Temizer; İyilik Kervanı kapsamında Türkiye’nin tamamını gezdiklerini, sahada çalıştıklarını ve sahada çalışan tek partinin İyi Parti olduğunu ve kendilerinin milletle siyaset yapmayı şiar edildiklerini belirtti.

Temizer; Türkiye’nin kırk altı ilinde teşkilatlarla  bir araya geldiklerini  ve istişarede bulunduklarını, önlerindeki 31 Mart yerel seçimlerinde en doğru yöntem ve hareket tarzını belirleyeceklerini, iyilik hareketin bir parçası olan Denizli’de istişare amaçlı bulunduklarını ve gerçekleştirilen toplantılar sonunda varsa sorun ve sıkıntıları İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e arz edeceklerini ifade etti.

“Cambaza Bak Tiyatrosu” Oynanıyor

Temizer; bu istişareler yardımıyla bir yol haritası belirlenip seçime sağlam adımlarla gideceklerini belirtti. Gündeme dair de konuşan Temizer; İyi partinin kurulumuyla beraber Türk siyasetinin bir muhalefete kavuştuğunu, gittikleri her ilde insanların sesi olduklarını, bunların kendi öngörüleri değil milletin kanaatinde olduğunu, seçime doğru giderken iktidar ve ana muhalefet tarafından “Cambaza Bak Tiyatrosu”nun oynandığını, bu oyunun Andımızla başlayıp, Türkçe ezanla devam edip 10 Kasımda Diyanet İşleri Başkanı’nın bir meczubu ziyaretiyle sonlandığını, bu olaylara bakıldığında yine bir kutuplaşmayla Türkiye’nin karşı karşıya bırakıldığını, iktidarın ekonomiyi takmadığını, vatandaşın asgari ücretle geçinemediğini, bu durumların çıkılmaz bir hale geldiğini belirtti ve vatandaşın bu durumların farkına vararak seçimde sandıklarda buna göre oy vermesi gerektiğini sözlerine ekledi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.