Denizli'de kızına soğan atan babaya hapis cezası!

Denizli'de kızına soğan atan babaya hapis cezası!

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşanan olayda anneannesine gitmek isteyen 6. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki A.T. babasının kendisine su dolu pet şişe ve kuru soğanları fırlatması sonrasında polise giderek şikayetçi oldu.

A+A-

Babası ile annesi boşandıktan sonra Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşamakta olan annesi Ayfer T. ile 6. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki A.T., geçtiğimiz Temmuz ayında babasının yanında kalmak için Denizli'nin Buldan ilçesine gitti. Burada bir süre babası ile kalan küçük kız aynı yerde oturan anneannesine gitmek isteyince babasından tepki aldı.

 

İddialara göre baba Atilla T. küçük kızına tepki gösterdikten sonra eline geçirdiği su dolu pet şişe ve kuru soğanları kızına doğru fırlattıktan sonra tokat attı.

 

Olayın yaşandığı günde anneannesinin evine sığınan 9 yaşındaki A.T. yaşadıklarını kendisine bir bir anlattı. Anneannesi de torununu yanına alarak polis merkezinin yolunu tuttu. Eski damadı Atila T.'den şikayetçi olan anneanne bunun ardından sağlık merkezinden torunu için darp raporu aldı.

 

Baba Atila T. hakkında, 'basit yaralama' suçundan Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Denizli Buldan

 

Küçük kız ifadesinde, "Babam ile annem ayrı yaşıyorlardı. Babam beni görmek için önce Manavgat'a geldi. Ardından beni de yanına alarak Denizli'ye geldik. Buldan'da oturan anneanneme götürüp götüremeyeceğini kendisine sorduğum da önce olumlu bir yanıt aldım. Ancak daha sonrasında izin vermeyince bana sinirlendi. Bana doğru yarım su dolu pet şişeyi ve soğanları fırlattı." dedi.

 

Baba ise hakkındaki iddiaları yalanlayarak asla böyle bir olayın yaşanmadığını vurguladı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.