Denizli'de Konuştu,Beceremeyen Gider!

Denizli'de Konuştu,Beceremeyen Gider!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, başarısız olan genel başkanın görevi bırakması gerektiğini söyledi.

A+A-

MHP’li Özdağ, “Başarı şartı Başbakan olmaktır. Başbakan olamayan, koltuğu bırakacak. Ben genel başkan seçilir, partiyi iktidara taşıyamazsam bırakacağım" dedi.

Özdağ, Denizli’de düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi. Acıpayam asfaltı üzerindeki İnci Hotel’de partililere seslenen Özdağ, projelerini anlattı.

“BAŞARISIZ OLAN GİTMELİ”

MHP Genel Başkanlarının bundan böyle ölümden ölüme değişmeyi düşünmemesi gerektiğini belirten Özdağ, “Başarılı olamayan Gene Başkan koltuğunu yeni bir ülküdaşına devredecek. Başarı şartı Başbakan olmaktır. Başbakan olamayan, koltuğu bırakacak. Ben genel başkan seçilir, partiyi iktidara taşıyamazsam bırakacağım. MHP’de demokratik liderlik inşa etmeliyiz. Fikir alan, tartışan, beyin fırtınası yapan, il başkanları ile görüş alışverişinde bulunan, odasında oturan ve esnafla çay içen, il ve ilçe başkanını arayarak görüşünü soran bir genel başkandan bahsediyorum. Fikirlerinin eleştirilmesinden rahatsızlık duymayan, demokratik bir yönetim tarzını benimseyen bir genel başkanlık anlayışımız olmalı. Merkez yönetim her ay bir kere toplanıp, genel başkanı dinleyip dağılmamalı. Orada fikir üretilmeli, projeler geliştirilmeli, beyin fırtınaları düzenlenmeli ve tartışan bir kurula dönüşmeli. Başkanlık divanında en az genel başkan kadar güçlü isimler yer almalı. Yardımcıları güçlü olan bir genel başkan daha güçlüdür” dedi.

“KADINA ULAŞAMAYAN BİR PARTİ TÜRKİYE’Yİ DE YÖNETMEYİ HAK ETMİYOR”

MHP’nin bir erkek partisi görünümü verdiğini, ifade eden Özdağ, “Kadına ulaşamayan bir parti Türkiye’yi de yönetmeyi hak etmiyor. Kadına siyasette yer vermemiz lazım. Türkiye’nin yarısı erkek yarısı kadın. Sadece yüzde 50’ye hitap ederek iktidara gelinebilir mi? Sizi doğuran annenin neden siyaset için yetersiz olduğunu düşünüyorsunuz? Babanızı da doğuran o. Erkekler kadar kadınlarda MHP’de etkin olmalıdır. Milyonlarca hanım üyeyi hedeflemeliyiz. Hanım il ve ilçe başkanlarımız olmalı. Siyaset birkaç milletvekili ile olmaz. MHP’yi birlikte iktidara taşımalıyız” ifadelerini kullandı.

“TURAN AJANSINI KURACAĞIZ”

MHP’nin iktidara gelebilmesi için Türk Milletinin önüne güçlü projelerle çıkması gerektiğini kaydeden Özdağ, “2019'da iktidara gelebilmek için, Ankara'da Turan  Ajansı kuracağız. Türkiye'nin her il ve ilçesinde görev yapacak muhabir yetiştireceğiz. Böylece Turan bilgi ağına sahip olacağız.1965 yılından itibaren partimizde yöneticilik yapan insanları bir araya getireceğiz. Ülkü Ocaklarını köylere ve mahallelere kadar yaygınlaştıracağız. Erciyes Kurultayı ile Türk Dünyası Kurultayını yeniden hayata geçireceğiz. Ankara'da bütün Türk boylarını temsil eden Türk Evi kuracağız. Gün Sazak'ın mezarının bulunduğu yerde Ülkücü Şehitliği düzenleyeceğiz.  Daha sonra Türk milletinin önüne güçlü bir ekonomi programı ile çözüm önerisi koyup iktidar isteyeceğiz” diye konuştu. MESUT GÜLER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.