Denizli'de Meral Akşener izdihamı!

Denizli'de Meral Akşener izdihamı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener birazdan Denizlili vatandaşlarla 29 Ekim Meydanı'nda bir araya geldi ve büyük buluşma gerçekleşti.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde saat 17.00 itibarı ile Denizli'de 29 Ekim Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli'de 29 Ekim Meydanı'nda toplanan kalabalık yağmura rağmen yerini hiç terk etmedi. Meydanlara sığmayan kalabalık renkli görüntülere sahne olurken pankartlar ve Türk bayrakları eşliğinde vatandaşlar sık sık "Cumhurbaşkanı Akşener" sloganları attı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Akşener sahneye çıkarak, "Ben sizin için ölürüm" diyerek sözlerine başladı ve "Yağmrun altında beklediniz hakkınızı helal edin." dedi.

Meral Akşener'in konuşmasından bazı satır başları

"Beni bu yola siz çıkardınız. Eğer ki aday ol dediğinizde aday olmasaydım eğer parti kur dediğinizde kurmasaydım bugün seçimlerde çok değişik bir tablo ile karşı karşıya kalacaktık. Allah bizleri mahçup etmesin."

Tülbent Müzesi Açağım

Meral Akşener. vatandaşlar tarafından kendisine uzatılan tülbentleri alarak bunları müzeye koyacağını belirterek, "Bunlar bana verilen tülbent yemeni. Bunlar çeyiz sandıklarından çıkan umutlar. Cumhurbaşkanı olduğumda topladığım bu tülbentlerle yeni bir müze açağım."

Ekonomi Alt Üst

"Dolar 4,70 civarlarında ama Ekonomi Bakanı ortalarda yok. Sahi Ekonomi Bakanı Denizlili idi değil mi? Sanayi kentinden gelmiş adam daha doların ne işe yaradığını bilmiyor. Yahu ahmak değil ahmak değil… Burada fabrikalar yok olurken her şeyin dolar olduğu ülkemizde Ekonomi Bakanı dolarla bizim işimiz olmaz diyor. Sarayın ekranları yerine bizlerin kalbi var. Medyanın koltuklarında yer alacağıma Denizli kalabalığında olmayı tercih ederim."

Sarayın 13 Günlük Masrafı…

"Tam 72 il geçerek buralara geldim. 15 yaşında kızın cebinde hiç parası yok. 30 yaşında adamın cebinde 5 lirası var. Bana diyorlar ki milletin cebindeki paradan sanane. Bir siyasetçi öncelikle milletin gelirini ve gençlerin cebindeki parayı bilmelidir. Muhterem daha önceden bir yüzükle yola çıkmıştı. Eğer Erdoğan bu yüzükten başka bir mal mülk yaptıysa bilin ki hırsızlık yapmıştır. Kendisi bunu daha önceden de söyledi. Sarayın 13 günlük masrafı şeker fabrikalarının bir yıllık zararına eşit. Ankara Şehir Hastanesi'nin zararı Denizli'de vergi veren kişiye olan zararı yıllık 800 milyon lira civarında. Devlet o hastane için hasta garantisi veriyor ama onu karşılayamıyor. hasta gelmediği takdirde üstünü milletten alıyor."

İş Bulana Kadar Gençlere Maaş

 

"Bir yüzükle siyasete başlayan arkadaş şu anda dünya liderli arasında en zenginler listesinde ilk 10 sırada. Yıllar önce o yüzüğü göstererek söylediklerini şimdi de söyleyebilecek mi? Sarayın 500 tane garsonu var. 1500 liralık bardaklarını zaten biliyorsunuz. Çocukları sıkılmasın diye Saray'da at binme yerleri yapmışlar. Bacım senin oğlun ata biniyor mu? Bir dolu koruma ile geziyorsun. Peki kimden korkuyorsun? Sizden korkuyor. İşte bakın benim 4 tane korumam var."

 

"Çılgın projeler planlayarak ona laf atmamızı istiyor. Devamlı Küçük Emrah gibi sürekli bir ağlama halleri içersinde. Hala cebinde parası olmayan vatan evlatları var. Bir yanda da kumarhanelerde olan cepleri para dolu bakan çocukları. Gençler mezun oluyor sınava giriyor ama atama yok. Bu okulları açanlar kimler? İş vermeyeceksen neden var bu okullar? İş bulmak için para kıyağı mı yapmak lazım. Gençlere söylüyorum. Devlet size iş bulmak zorunda. Ben şimdi söylüyorum. Seçildiğim gün iş sağlayana kadar gençleri maaşa bağlayacağım."

Ekonominin İçine Tükürüldü ve Kozmik Odaya Girildi

"Bizlere 4 milyona yakın Suriyeli gönderdiler. Bizler seçildiğimiz gün Suriyelileri vatanlarında daha huzurlu yaşamaları için geri göndereceğiz. Biz 82 ilden gelenlerle birlikte 2019 yılında Suriye'de iftar açacağız."

"Ekonominin içine tükürüldüğünü çok net bir şekilde görebilirsiniz. Dış politikanın da öyle. FETÖ meselesini konuşmak lazım. 2010 senesindeki referandumda Mehmet Ali Şahin'e giderek böyle böyle olacak yapmayın bu işi dedim. Sonra da ordunun tepesine bindiler. Bu ülkede Genel Kurmay Başkanı yargılandı. Mete Han'dan bu yana dünyanın tek düzenli ordusu darma duman edildi. Zekeriya Öz’e zırhlı araçlar verildi. Ne istediniz de vermedik dediler. Kozmik odaya girildi. Başbuğ yalvardı ne olur yapmayın dedi. Kimse dinlemedi. Bu ülkenin sırlarını paylaşarak sonra da çıkıp milletim bizi affetsin dedi."  Polis kayıtlarına göre 27 bin civarında vatandaş mitingi izledi...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.