Denizli’de Ne İlk Ne De Son…

Denizli’de Ne İlk Ne De Son…

Denizli ilinde korkunç bir kaza gerçekleşti ve  yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya feci şekilde can verdi. İşte korkunç kaza ile alakalı detaylar.

A+A-

Denizli’nin merkezi yerlerinden Hacılar Camii önünde meydana gelen kazada bir kadın can verdi.  Feci kaza Hacılar Camii önünde meydana geldi. Saat 15.30 civarlarında Hacılar Camiinin önünde yolun karşına geçmeye çalışan yayaya iddialara göre bir doblo çarptı.

Hızla Çarptı

Hız yaptığı iddia edilen doblonun çarpması ile sürüklenen kadını görenler hemen olayı sağlık birimlerine haber ettiler. İhbarı alan ve hızlı bir şekilde olay yerine gelen ağlık ekipleri yapmış oldukları kontrollerde yolun karşısına geçerken aracın çarptığı kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Talihsiz kadının cansız bedeni ambulans ile adli tıp morguna sevk edildi.

Polis Ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları ifade edildi.

Sosyal Medyada Tepki

Kaza haberini paylaşan bazı facebook gruplarında yaşanan bu kaza ile alakalı sert eleştirilen yapıldı. Bazı takipçiler şehir içinde böyle hızla gidilmemesi ve bunların denetlenmesi gerektiğini ifade ederken, bir kullanıcı, “Orası tek yön gibi görünen aşağıdan gelenin görülmediği bir yol. Bu ilk değil son da olmayacak. ” ifadelerini kullanarak durumun değişmeyeceğini ve bu ölümüm son olmayacağını ifade eden çarpıcı bir yorum yaptı. Bazı kullanıcılar ise bu tip kazaları yapanların cinayetten yargılanmalarını, gerekli yaptırımlar olmazsa hiçbir şeyin değişmeyeceğini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.