Denizli'de Okullar Bugün Kar Tatili

Denizli'de Okullar Bugün Kar Tatili

Yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil

A+A-

Denizli'de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı özellikle kent merkezinde çok etkili oldu. İlk ve orta dereceli okullar yarın (Salı) bir günlük tatil edilirken, kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç ile belediye otobüsleri de yollarda kaldı. Yolcular mahsur kaldı. İş makinelerinin kar temizleme çalışması yapmasının ardından otobüsler yollarına devam etti. 



Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kent merkezinde trafiği felç etti. Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik akışı güçlükle sağlanıyor. Polis ekipleri kent çıkışında yolu kapatarak zincirsiz araçlar ile kamyon ve TIR'ların geçişine izin vermiyor. Zincirli araçlarda yoğun kar yağışı nedeniyle güçlükle ilerliyor. İş makineleri sürekli yolda kar temizleme çalışması yapıyor. Kar yağışı özellikle kent merkezinde etkili olunca trafik akışının yoğun olduğu caddelerde ve bulvarlarda durma noktasına geldi. Belediye otobüsleri yollarda kalırken, yolcular da mahsur kaldı. Bazıları otobüslerden inerek yaya gitmeye çalıştı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan araçların sahipleri de yollarda kaldı. Bazı araç sürücüleri zincir takmaya çalıştı. Bazıları da araçlarını yol kenarına çekip, bırakarak evine yürüyerek gitmeyi tercih etti. 

OKULLAR 1 GÜN TATİL

Denizli'de kar yağışının etkili olması ve devam edecek olması nedeniyle Valilik tarafından Sarayköy İlçesi dışında 18 ilçe ve kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okullar yarın (Salı) bir günlük tatil edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.