Denizli'de Operasyonu: 7 gözaltı

Denizli'de Operasyonu: 7 gözaltı

Denizli merkezli 3 ilde sabah saatlerinde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 7 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

A+A-

Denizli merkezli 3 ilde sabah saatlerinde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu çerçevesinde ’ByLock’ kullanıcısı olduğu iddia edilen 7 zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Denizli merkez olmak üzere 3 ilde sabah saatlerinde ’ByLock’ operasyonu düzenlendi. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme programı olan 'ByLock' kullandığı öne sürülen 10 kişi hakkında yakalama kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi koordinasyonunda Antalya, İzmir ve Gaziantep illerinde iş adamları, meslekten ihraç edilen kamu görevlileri ve örgütün 'ablaları'na yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda 10 şüpheliden M.T., H.Y., E.B., B.Ç., İ.T., Z.I. ve A.U. gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan ilk aramalarda çok sayıda cep telefonu, sim kart, hafıza kartı, bellek, laptop ve dijital materyal ele geçirilirken arama çalışmalarının halen devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.