Denizli'de toz ve çamur yağışı alarmı!

Denizli'de toz ve çamur yağışı alarmı!

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre; Denizli'de bugün 17 Ekim Çarşamba gününde toz taşınımı ile beraber gök gürültülü sağanak yağış anında çamurun yer yüzüne inmesi bekleniyor.

A+A-

Meteoroloji'den yapılan son açıklamada; Ege bölgesinde iç kesimlerin yer yer çok bulutlu, iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi. Bugün 17 Ekim Çarşamba gününde Denizli'de 12.00 ila 21.00 saatleri arasında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı ve toz taşınımı ile beraber yağmur anında çamurun havada biriken tozlarla beraber çamur olarak yere inebileceği ifade edildi.

 

Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Mersin, Bolu, Tokat, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Hakkari, Adıyaman ve Gaziantep çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu'nun batısı, Doğu Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara'nın doğusunda düşük yoğunlukta toz taşınımı beklendiği ifade edildi.

 

Toz taşınımı hadisesinin sebep olacağı görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Denizli Hava Durumu 17 Ekim

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.