Denizli’de Umutları Yeşerdi

Denizli’de Umutları Yeşerdi

Denizli ilinde hamilelik sürecinde 150 kiloya kadar çıkan kadın sonunda sezaryen ile bir kız çocuğunu dünyaya getirdi.

A+A-

Burdur ilinin Gölhisar ilçesinde ikamet eden ev hanımı 24 yaşındaki Seray Top, riskli gebelik sebebi ile Denizli ilinde özel bir hastaneye başvuru yaptı. Genç kadının hamilelik takibini Op. Dr. Gülçin Sarıiz Kıvrak yaptı. Hamileliğinde 150 kiloya ulaşan Seray Top, hamileliğinin henüz 7. Ayında iken sezaryen ile doğum yaptı.


3 kilo 600 gram ağırlığında bir kız çocuk doğuran anne Top ile bebeği gerekli kontrollerinin yapıldıktan sonra hastaneden taburcu edildiler. Doktor Kıvrak yapmış olduğu açıklamada 150 kiloluk hastasının, hamileliği boyunca denetim altında tutulduğunu ve anneyle bebeğinin oldukça sağlıklı olduğuna dikkatleri çekti.

Risk Var Dediler

Anne adayının hamileliğinin 7. ayında doğuma almak durumunda kaldıklarını ifade eden doktor Kıvrak, hastanın takiplerinin normal geçtiğini, doğumun sezaryen ile yapıldığını dile getirdi. Anne Seray Top ise hamile olduğumu öğrenmesinden sonra kilo sebebi ile risk faktörünün olduğunun ifade edildiğini, sonra buraya geldiklerini, bir kız bebek dünyaya getirdiği için çok mutlu olduğunu sözlerin ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.