Denizli'deki Fenerbahçe taraftarlarına büyük müjde!

Denizli'deki Fenerbahçe taraftarlarına büyük müjde!

Fenerbahçe Kulübü Denizli Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri gazeteciler ile bir araya gelerek kentteki sarı lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi.

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde Fenerbahçe Kulübü tarafından düzenlenen basın toplantısında sarı lacivertli taraftarları sevindirecek bir haber geldi.

Fenerbahçe Kulübü Denizli Şubesi yeni yönetim kurulu üyeleri gazeteciler ile bir araya geldi. Denizli'de 2015 senesinden bu yana gönüllülük esası adı altında yürütülmekte olan Denizlili Fenerbahçeliler, Aralık ayı içerisinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Denizli ziyareti sonrasında resmen Fenerbahçe Kulübü Denizli Şubesi olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Fenerbahçe Denizli Şubesi Açılıyor

Daha sonrasında Euroleague kupasının Denizli’ye getirilmesi gibi pek çok alanda hizmet veren dernek ilk genel kurulunu da gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulu daha sonrasında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile buluştu. lyas Haytan Toplantı Salonu içerisinde gerçekleştirilen buluşmada Dernek Başkanı Emre Tünay yaptığı açıklamasında bugünden sonra Denizli'de Fenerbahçe bayrağını sonuna kadar dalgalandıracaklarını söyleyerek burada sarı lacivertli taraftarlar için Denizli Şubesi'nin açılacağını müjdeledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.