Denizli'deki okul bahçesinde köpek dehşeti!

Denizli'deki okul bahçesinde köpek dehşeti!

Denizli'nin Çivril ilçesindeki Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde Pitbull cinsi köpeklerini dövüştüren üç genç mahalle sakinlerinin tepkisi ile karşılaştı.

A+A-

Denizli'de bir ilkokulun bahçesinde köpek dövüştüren gençler hayvan severlerin büyük tepkisini çekti.

Denizli'nin Çivril ilçesinde bir ilkokul bahçesinde yaşananlar güne damgasını vurdu. Gençlerin okulun bahçesinde köpek dövüştürmeleri hem çok büyük korku yaşanmasına neden oldu hem de şaşırttı.

Çivril'in Yukarı Mahallede bulunan Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde Pitbull cinsi köpeklerini dövüştüren üç genç, mahalle sakinlerinin tepkisi ile karşılaştı. Okul saatinin dışında bahçeye getirdikleri köpekleri sırayla dövüştüren gençler diğer taraftan da bu dövüşü saniye saniye cep telefonlarına kaydettiler. Dönem dönem bu çevrelerde yaşanan bu olay sonrasında mahalle sakinleri durumu hemen polise aktardılar.

Polis Devriyede

Mahalle sakinleri, "Havaların ısınması sonrasında bu tip olayları görmeye başladık. Bahçede sırayla köpek dövüştürüyorlar. Sonrada bu yaşananları cep telefonlarına kaydediyorlar. Çocuklarımız korkudan dışarı çıkamıyorlar. Polise durumu bildirdik. İnşallah bundan sonra tüm sorunlar hallolur." dediler.

İhbarın hemen sonrasında polisler okulun çevresinde devriye atarken köpek dövüştüren gençlerin bulunması için operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.