Denizli’den Ankara’ya Uzanan Hırsızlık Olayı

Denizli’den Ankara’ya Uzanan Hırsızlık Olayı

Denizlili bir tekstil şirketine ait olan ürünlerin , İstanbul'a teslim edilmesi için yola çıktığı ama Ankara’ya götürüldüğü ortaya çıktı.

A+A-

Ankara’ya götürülen 300 bin TL’lik çalıntı tekstil ürünler ele geçirildi ve olay ile alakalı 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Denizli’de bulunan bir tekstil fabrikasının ürünleri, İstanbul’a teslim edilmek üzere bir nakliye şirketinin araçlarıyla yola çıkarıldı. Ürünler, güzergâhından çıkarılarak Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine yönlendirilip burada bulunan eski bir depoya indirildi. İhbar edilmesi ile Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahısların başka bir nakliyat şirketine ait araçlar ile Ankara’ya gittiğini belirledi.

Yakalanınca Ele Verdi

Gerçekleştirilen ayrıntılı çalışmalar sonucunda suça karıştığı tespit edilen M.G. isimli şahıs yakalanıp gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılmış olan aramalarda bir miktar tekstil ürünü ele geçirildi. Şahsın ifadeleri doğrultusunda diğer şahıs ve araçların Ankara’da olduğu tespit edildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği operasyonda da bir diğer şüpheli Z.E., çalıntı olduğu düşünülen 300 bin lira değerindeki ürünlerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olay ile alakalı soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.