Denizli'den Bulutsuzluk Özlemi geçti

Denizli'den Bulutsuzluk Özlemi geçti

Türk rock müziğinin efsane gruplarından Bulutsuzluk Özlemi kurucusu ve solisti olan Nejat Yavaşoğulları, Denizli Mimarlar Odası'nda meslektaşları ile bir araya gelerek kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

A+A-

Ve efsane grup Bulutsuzluk Özlemi Denizli'de. Bulutsuzluk Özlemi grubunun kurucusu ve solisti olan Nejat Yavaşoğulları, konser için kentimize geldi. Söyleşi ile programına başlayan Yavaşoğulları kendisi gibi mimar olan meslektaşları ile bir araya geldi.

Yüksek mimar ve restoratör olan Bulutsuzluk Özlemi solisti Nejat Yavaşoğulları, mimar ve mühendisler ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi'nde gerçekleştirilen söyleyişe ilgi oldukça yüksek oldu.

Nejat Yavaşoğulları Mimarlar Odası'nda

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont da Nejat Yavaşoğulları gibi bir ismi ağırlamaktan dolayı büyün onur duyduklarını söyleyerek, "Nejat Bey sanatçı kişiliğinin yanı sıra bizim de meslektaşımız. Aramızda olan herkese teşekkürlerimi sunarım." dedi. Yavaşoğulları, mimarlık hakkında düşüncelerini izleyicilere aktararak bir mimarın mutlaka zevk ve estetik sahibi olması gerektiğine değindi.

Yavaşoğulları açıklamasında, "Sanatı bilmek gerek. Bir mimar sadece okulda değil dışarıda da eğitim almalı. Kendini geliştirmeli. Mimar gotik nedir bilmediği takdirde barok nedir bilmezse internet üzerinden öğrendikleri ile kalırsa kendisini geliştiremez." ifadelerini kullandı. Mimarlar ile sohbet eden Yavaşoğulları akşam da düzenlenen konserde yer aldı.

Nejat Yavaşoğulları

Nejat Yavaşoğulları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.